Sempozyum ile ilgili Başkan'ın mesajı

Değerli Meslektaşlarım,

Türk Endodonti Derneği 5. Bilimsel Sempozyumu, ülkemizin bir çok ilinden  gelen değerli akademisyen ve meslektaşlarımızın katılımlarıyla gerçekleştirildi. Sempozyumumuz, her anlamda çok başarılı oldu ve  katılımcılarımızın takdirlerini kazandı. Böylece bir gemi turu sırasında, hem keyifle seyahat edip, hem de başarılı bir bilimsel çalışma yapılabileceği tezimiz doğrulanmış oldu.  Toplam 176 kişiyle gerçekleştirilen sempozyumda, Prof.Dr. Raif Erişen ve Doç.Dr.Figen Kaptan çok başarılı birer konferans verdiler.

Bunun dışında,  toplam 46 adet poster ve 10 adet de serbest bildiri sunuldu. Bilim Jürisi Poster bildirileri arasında, Gazi.Ü.Diş Hekimliği  Fakültesinden Şebnem Erol ve Ali Cemal Tınaz tarafından yapılan çalışmayı, araştırma dalında birinci seçti. Bülent Ecevit Ü. Diş Hek Fakültesinden Sevinç Aktemur Türker, Sibel Koçak, Mustafa Murat Koçak, Baran Can Sağlam  ekibi ikinci, Ç.Ü Diş hekimliği fakültesinden, Gökhan Atakan,  Oğuz Yoldaş, Haluk Öztunç, Burcu Evlice, Şehnaz Yılmaz, Ayşin Dumani ekibi üçüncü oldular.

Olgu sunumu dalında ise, E.Ü.Diş hekimliği Fakültesinden Ilgın Akçay tarafından yapılan çalışma birinciliğe layık görüldü . İnönü Ü. Diş hekimliği Fakültesinden Fuat Ahmetoğlu, Neslihan Şimşek, M. Sinan Ocak dan oluşan ekip ikinci, GATA dan Kadriye Demirkaya, Türker Çetin, Gökhan Şüyün tarafından hazırlanan çalışma üçüncü oldu.

Bunların  dışında,  kongre sponsorumuz Micro mega firmasının katkısıyla  bir de  uygulamalı kurs (One Shape) yapıldı. Sempozyum sırasında sırasıyla; Patmos, Girit(Heraklion), Pire ve Atina , Santorini ve Mikanos adası ziyaret edildi.   Kuş adasında başlayan sempozyumumuz yine aynı yerde son buldu. Katılımcılarımız arasında yaptığımız anketin sonuçlarına göre, benzer bir organizasyon yapılmış olsa büyük bir çoğunluğunun tekrar katılmak istediği ortaya çıktı. Öyle tahmin ediyorum ki bundan böyle Türk Endodonti Derneği nin öncülüğünü yaptığı bu tür aktiviteleri daha çok göreceğiz.

Sempozyum katılımcılarımıza, konferans veren hocalarımıza, bilimsel programa katkıda bulunan tüm arkadaşlarımıza, hemen hiçbir aksama olmadan bu organizasyonu gerçekleştiren Anker tur temsilcisi Alper Taşkıranlar’a ve organizasyonda görev alan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. 2014 de İstanbul da buluşmak dileğiyle, şahsım ve yönetim kurulumuz adına sevgi ve saygılar sunuyorum.

Prof.Dr.Faruk Haznedaroğlu

suprax 400 suprax 400 mg tablet buy suprax 400 mg no prescription

suprax 400 suprax 400 mg tablet buy suprax 400 mg no prescription

suprax 400 suprax 100 mg 50 ml suspansiyon buy suprax 400 mg no prescription