Skip Navigation Links

“Turkish Endodontic Journal” Yayınlanmaya Başlıyor

Değerli Meslektaşım,

Kurulduğumuz günden beri  Türk Endodonti Derneği  olarak en önemli  hedeflerimizden biri; bir  dergi  çıkartmaktı. Geçmişte bu amaçla pek çok girişimlerde bulunulmasına rağmen, çeşitli nedenlerle bu  mümkün olamamıştı. Nihayet bu durum değişti . Sizlere , derneğimizin bilimsel yayın organı olan “Turkish Endodontic Journal” in  2015 yılı içinde yayınlanacağını ve  bununla ilgili tüm altyapı çalışmalarının tamamlandığını duyurmaktan  büyük bir mutluluk duyuyorum. Dergimizin editörlüğünü, yönetim kurulu üyesi arkadaşımız   Prof.Dr.Jale Tanap yapmaktadır. Kendisine   özverili çalışmaları için teşekkür ediyorum. Dergimiz, ulusal hakemli bir dergi olup, ingilizce dilinde ve online olarak yayınlanacaktır. Detaylı bilgiye, dernek web sitesinde bulunan link aracılığı ile ulaşabilirsiniz.

Siz değerli üyelerimizin bilimsel çalışmalarına yer vermekten mutlu olacağız. Amacımız, dergimizi sürekli kılmak ve zaman içinde geliştirerek uluslararası saygın bilimsel indexlerde taranır hale getirmektir. Dergimize çalışmalarınızı  göndermek için, web sitemizde bulunan online sistemden yararlanabilirsiniz. Siz değerli meslektaşlarımızın katkılarıyla dergimizin en yüksek başarıya ulaşacağına inanıyor ve yayınlanmak üzere çalışmalarınızı bekliyoruz.  Türkiyede ilk kez akademik nitelikte,  bir endodonti dergisi çıkartılmış olmasının, bu alandaki  büyük bir eksikliği de giderilmiş olacağını düşünmekteyiz

Sevgi ve Saygılarımla

Prof.Dr.Faruk Haznedaroğlu